TransilvaniaBooking on Facebook TransilvaniaBooking on Twitter TransilvaniaBooking on Pinterest TransilvaniaBooking on Google+ TransilvaniaBooking Blog TransilvaniaBooking RSS

Piata de Craciun - Viena, Austria - Autocar 2017

de la 199 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Paris 2017

de la 269 euro / persoana (vezi detalii)

Ski Tirol, Austria 2017 - 2018

de la 255 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Piata de Craciun - Bavaria avion & autocar 2017

de la 399 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Praga, Cehia - 1 decembrie 2017

de la 299 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Amsterdam - 1 decembrie 2017

de la 295 euro / persoana (vezi detalii)

REVELION 2018: Revelion Bali - Indonezia 2018

de la 1314 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Berlin 2017

de la 149 euro / persoana (vezi detalii)

Termeni si conditii

Accesul pagina de internet www.transilvaniabooking.com (denumit în continuare Website, pagina agenției de turism Transilvania Booking) precum și utilizarea sa, sunt guvernate de termenii și condițiile de mai jos, precum si de orice alte legi și reglementari aplicabile în acest sens. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website sunteți de acord cu termenii și condițiile specificate de mai jos.

Documentele, imaginile și informațiile din proprietatea Transilvania Booking, incluzând, dar fără a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, conținutul descrierilor sau biografiilor, comunicatele de presa si studiile de caz, împreuna cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale Transilvania Booking. Orice folosire a Materialelor Transilvania Booking, incluzând, dar fără a se limita la reproducerea sau distribuția, copierea, download/descărcarea de fișiere în orice rețea, intranet sau Internet, este strict interzisă fără permisiunea scrisă a Transilvania Booking.

Acest Website nu poate fi reprodus în întreg sau în parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial fără acordul expres scris al Transilvania Booking.

Materialele și informațiile conținute în acest Website sunt furnizate în scop de informare generală. Transilvania Booking nu garantează în nici un fel acuratețea sau caracterul complet al informației sau al materialelor cuprinse în acest Website (incluzând erori faptice, tipografice și tehnice). Site-ul transilvaniabooking.com este un site cu conținut informativ. Transilvania Booking nu își asumă nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea și exactitatea acelor informații.

Transilvania Booking nu garantează în nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea și integralitatea datelor și informațiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot apărea la un moment dat între conținutul site-ului și informațiile reale nu implică nici o răspundere, de orice natură, pentru Transilvania Booking.

Transilvania Booking poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Vă rugăm să recitiți termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesați sau utilizați acest site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor modificate.

aero travel bibi touring blue air christian tour cocktail fibula eurolines europatravel hotelcon intera iri travel katargo nova touring omnia turism paradise paralela 45 prestige tours ruefa teztour tui ztour
© 2020 transilvaniabooking.com