TransilvaniaBooking on Facebook TransilvaniaBooking on Twitter TransilvaniaBooking on Pinterest TransilvaniaBooking on Google+ TransilvaniaBooking Blog TransilvaniaBooking RSS

Piata de Craciun - Paris 2017

de la 269 euro / persoana (vezi detalii)

REVELION 2018: Revelion Bali - Indonezia 2018

de la 1314 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Berlin 2017

de la 149 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Praga, Cehia - 1 decembrie 2017

de la 299 euro / persoana (vezi detalii)

Ski Tirol, Austria 2017 - 2018

de la 255 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Piata de Craciun - Bavaria avion & autocar 2017

de la 399 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Viena, Austria - Autocar 2017

de la 199 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Amsterdam - 1 decembrie 2017

de la 295 euro / persoana (vezi detalii)

Despre noi

Agenția TRANSILVANIA BOOKING smart traveling - Consultantul tău de călătorie

Aveţi nevoie de un consultant de încredere şi eficient, care să vă răspundă la toate întrebările şi să rezolve toate cerinţele legate de pachete turistice, sejururi, bilete de avion, tren, autocar, cazări în ţară sau străinătate, asigurări de călătorie şi altele.

Noi vă putem oferi toate acestea cu ajutorul personalului calificat şi ofertei variate. Datorita statului nostru de agenție de turism detailista va putem oferi o gama variata de pachete turistice, care să întrunească toate cerințele și condițiile dumneavoastră. În acest sens colaborăm cu peste 40 de furnizori interni şi internaţionali pentru a vă oferi cele mai bune tarife la servicii turistice şi adiacente.

Fie că vă doriți o vacanță de relaxare sau una de aventuri, vă stăm la dispoziție cu toate cunoștințele noastre în domeniu. Ne remarcăm prin ambiţie, putere de munca şi dorinţa de a colabora cu clienţi mulţumiţi. Şi am dori să vă puteţi număraţi şi dumneavoastră printre clienţii noştri mulţumiţi.

Vă planificaţi singur vacanța? Aveţi la dispoziție motoare de căutare și posibilitatea rezervării on-line. Și sunt de încredere, avem contracte de afiliere cu firme mari de cazări la hoteluri, bilete de avion, rent-a-car , transferuri aeroport și tururi la cele mai mici tarife. Ne puteţi suna pentru consiliere și informații, dacă aveţi nevoie de asistență la rezervările on-line.

aero travel bibi touring blue air christian tour cocktail fibula eurolines europatravel hotelcon intera iri travel katargo nova touring omnia turism paradise paralela 45 prestige tours ruefa teztour tui ztour
© 2020 transilvaniabooking.com