TransilvaniaBooking on Facebook TransilvaniaBooking on Twitter TransilvaniaBooking on Pinterest TransilvaniaBooking on Google+ TransilvaniaBooking Blog TransilvaniaBooking RSS

Piata de Craciun - Viena, Austria - Autocar 2017

de la 199 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Berlin 2017

de la 149 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Praga, Cehia - 1 decembrie 2017

de la 299 euro / persoana (vezi detalii)

REVELION 2018: Revelion Bali - Indonezia 2018

de la 1314 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Piata de Craciun - Bavaria avion & autocar 2017

de la 399 euro / persoana (vezi detalii)

Ski Tirol, Austria 2017 - 2018

de la 255 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Paris 2017

de la 269 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Amsterdam - 1 decembrie 2017

de la 295 euro / persoana (vezi detalii)

Rezervari on-line

Agenția noastră vă pune la dispoziție prin intermediul site-ului www.transilvaniabooking.com, posibilitatea de a rezerva și plăti on-line sejururi, cazări, bilete de avion, excursii prin intermediul unor motoare de căutare. Vă prezentăm mai joi pași de parcurs pentru efectuarea unei rezervări pentru fiecare motor de căutare în parte:Rezervare online Esky – bilete de avion

Pentru a căuta un bilet de avion trebuie să introduceţi în motorul de căutare datele de plecare şi de retur, oraşul de destinaţie şi cel de plecare şi numărul de pasageri, iar sistemul va afişa automat zborurile disponibile în funcţie de aceşti parametri.


Căutarea unui zbor pas cu pas:

 1. Selectaţi aeroportul sau oraşul* de plecare;
 2. Selectaţi aeroportul sau oraşul de sosire;
 3. Bifaţi "doar dus" sau "dus-întors", după caz;
 4. Selectaţi data de plecare;
 5. Selectaţi numărul de pasageri şi categoria;
 6. In plus, puteţi folosi opţiunea de căutare flexibilă, cu 3 zile înainte sau după o anumită dată de călătorie, pentru a obţine mai multe rezultate;
 7. Apăsaţi butonul "Caută".

In rezultate vor fi afişate toate conexiunile ce corespund criteriilor selectate, ordonate crescător, de la cel mai mic la cel mai mare tarif.


Căutare avansată

Dacă doriţi să fie afişate doar anumite zboruri, puteţi folosi opţiunea "Căutare avansată". Această versiune extinsă a motorului de căutare vă ajută să rafinaţi căutarea pentru a obţine informaţiile care vă interesează, ordonând rezultatele în funcţie de anumiţi parametri: clasa de zbor, doar zboruri directe, după numărul de escale etc.


Rezultatele căutării

După selectarea parametrilor de căutare vor fi afişate toate rezultatele obţinute, în ordinea crescătoare a tarifului. Fiecare rezultat conţine tariful biletului de avion, compania aeriană care operează zborul, durata acestuia, numele aeroporturilor şi numărul de escale, dacă este cazul. Odată ce aţi ales o anumită conexiune, apăsaţi pe butonul "Rezervă" din dreptul acestuia şi veţi fi transferat la pagina "Detaliile zborului".

*Oraşele mari au mai multe aeroporturi, fapt pentru care atunci când alegeţi locului de plecare sau de sosire trebuie să selectaţi "Toate aeroporturile", iar motorul de căutare va afişa rezultate zborurilor pentru toate aeroporturile din locaţia respectivă.


Rezervarea biletului de avion - pagina "Detaliile zborului"

În această pagină sunt afişate informaţii detaliate despre zbor:

 • aeroporturile de plecare şi de sosire;
 • timpul de zbor şi numărul de escale;
 • tariful rezervării.


Finalizarea rezervării

Tot aici trebuie introduse datele pasagerilor (*fără diacritice) şi metodele de plată:

 • prin card de credit;
 • prin transfer bancar.


Alte opţiuni:

 • preferinţe pentru masa la bord: în cazul rezervărilor la companii aeriene de linie;
 • tipul bagajului şi cantitatea.

Reţineţi!

In cazul companiilor aeriene low - cost, pentru bagajul de cală se plăteşte o taxă, în timp ce la operatorii de linie bagajul este inclus în preţul biletului de avion (cu menţiunea că fiecare linie îşi stabileşte propriile limite de greutate pentru bagajul de cală).

Ca opţiuni suplimentare la rezervare, sunt incluse prioritatea la îmbarcare sau un loc în avion cu spaţiu suplimentar pentru picioare, însă trebuie menţionat că aceste servicii pot fi taxate suplimentar de liniile aeriene.

După completarea tuturor câmpurilor, faceţi click pe „Mergi la pagina destinată plăţii”, unde va trebui să completaţi detaliile plăţii.

*Diacritice - Când completaţi datele rezervării, nu folosiţi diacritice: ă, î,ş, ţ,â. Toate companiile aeriene acceptă rezervări completate fără diacritice.


Alegerea metodei de plată pentru biletul de avion

In partea de jos a formularului de rezervare puteţi selecta opţiunea de plată preferată şi, de asemenea, puteţi găsi informaţii despre taxele incluse în tariful biletului de avion.

Metodele de plată disponibile:

 • Card bancar: Diners Club, American Express, JCB, Visa, Visa Electron, MasterCard (în funcţie de companiile aeriene);
 • Transfer bancar.

Companiile aeriene low-cost pot impune taxe suplimentare pentru tranzacţiile cu cardul. Cele mai multe companii aeriene de linie nu percep astfel de taxe. După selectarea metodei de plată preferată puteţi trece la pasul următor: Confirmarea plăţii.


Confirmarea de plată pentru biletul de avion

In pagina „Informaţii despre plată” trebuie completate datele despre plătitorul rezervării, care nu e obligatoriu să se afle pe lista de pasageri. O atenţie deosebită trebuie acordată completării corecte a adresei de e-mail şi a numărului de telefon de contact, pentru că prin intermediul acestora se păstrează legătura între pasager şi Serviciul Clienţi eSKY.ro.

Pentru a primi factura detaliată, selectaţi opţiunea corespunzătoare. Aceasta va fi trimisă la adresa de e-mail introdusă de plătitor în câmpul corespunzător.


Plata prin transfer bancar

Dacă aţi selectat plata prin transfer bancar, pe ecran va fi afişată data limită până la care puteţi achita biletul de avion folosind această modalitate de plată. In cazul neachitării până la termenul menţionat, rezervarea va fi anulată de către compania aeriană. Dacă din diferite motive nu puteţi realiza tranzacţia la termen, vă rugăm să ne contactaţi la Serviciul Clienţi. Mai multe informaţii pot fi găsite în pagina despre plata prin transfer bancar.


Plata prin cardul de credit

Dacă aţi selectat plata prin card de credit, în pagină vor fi afişate tipurile de card acceptate şi taxele percepute pentru fiecare în parte. In secţiunea dedicată plăţii prin card de credit veţi găsi toate explicaţiile necesare.

Atenţie: Inainte de a finaliza plata, asiguraţi-vă că aţi citit Termenii şi condiţiile de rezervare.


Expirarea rezultatelor căutării

După o anumită perioadă de timp, rezultatele căutării pot expira. Aceasta se datorează schimbărilor dinamice în disponibilitatea locurilor şi a tarifelor oferite de companiile low-cost şi de linie.

In aceste condiţii, pentru a avea acces la ofertele curente, vă rugăm să reluaţi căutarea. Acest lucru se realizează în două feluri:

 • După un anumit interval de timp, site-ul informează utilizatorul că rezultatele căutării sale au expirat. Mesajul de atenţionare conţine două opţiuni: fie de revenire la pagina cu rezultate, fie de reluare a căutării;
 • In orice moment puteţi reîmprospăta rezultatele căutării folosind butonul “Modificare criterii” din coloana din stânga. Formularul conţine ultimele criterii folosite la căutarea iniţială, astfel încât puteţi alege să modificaţi numai anumiţi parametri ai căutării.


Check-in online pas cu pas:

 1. Intraţi pe site-ul companiei aeriene cu care zburaţi;
 2. Intraţi pe pagina de check-in online şi introduceţi codul de rezervare şi numele în spaţiul indicat. Vi se poate cere să introduceţi, de asemenea, şi oraşele de plecare şi de sosire, adresa de email şi numărul cardului de credit;
 3. După introducerea datelor, pe ecran va fi afişat tichetul de îmbarcare. Acesta trebuie printat şi avut asupra dumneavoastră la aeroport.

Reţineţi!

 • după efectuarea check-in-ului online nu mai sunt permise schimbările în rezervare (excepţie: Ryanair);
 • pasagerii trebuie să aibă asupra lor, la aeroport, tichetul de îmbarcare;
 • tichetul de îmbarcare poate fi printat în alb-negru;
 • fiecare pagină din tichetul de îmbarcare trebuie printată pe câtr o pagină separată, astfel încât foaia să conţină informaţiile pe faţă, iar pe verso să fie goală;
 • pasagerii trebuie să aibă asupra lor şi să prezinte documentele de identitate la aeroport.

Atenţie!

 • fiecare operator are dreptul să stabilească intervalul de efectuare a check-in-ului la aeroport înaintea zborului;
 • anumite companii aeriene permit efectuarea check-in-ului online doar pentru pasagerii care au doar bagajul de mână, deşi majoritatea oferă acest serviciu tuturor pasagerilor;
 • serviciul de check-in online nu e disponibil pentru anumite aeroporturi, astfel încât e recomandat să verificaţi în prealabil aceste informaţii;
 • la anumite companii - Ryanair, de exemplu, check-in-ul online este singura formă de check-in admisă.


Self check-in la aeroport

Pentru a evita cozile de la oficiile de check-in, pasagerii pot realiza singuri această operaţiune folosind unul din automatele de self check-in de pe aeroport.

Self check-in pas cu pas

 1. Localizaţi aparatele de self check (self-service check-in machine) de pe terminal. Aceste informaţii pot fi găsite şi pe site-ul aeroportului;
 2. Introduceţi datele cerute, aşa cum apar pe documentul de identitate cu care aţi rezervat zborul. Introduceţi codul de rezervare;
 3. Dacă operatorul permite acest lucru, puteţi selecta locul dorit la bordul avionului;
 4. Ridicaţi tichetul de îmbarcare emis;

Atenţie!

La unele aeroporturi, serviciul de self check-in este disponibil doar pentru pasagerii care nu au bagaj de cală. La anumite aeroporturi mari se poate efectua self check-in şi de către pasagerii care au bagaj de cală, caz în care aceştia primesc etichete pentru a-şi marca singuri bagajele. După etichetare, acestea trebuie aduse în punctul de predare a bagajelor (baggage drop-off point).

Serviciul de self check-in la aeroport este gratuit.

Mai multe informatii http://www.esky.ro/ghid-de-calatorieRezerva on-line Tururi si Transferuri City – Discovery

 1. Introduceți data la care doriți să luați tur sau de transfer și numărul de călători;
 2. Selectați opțiunea dorită. Unele excursii sau activități oferă opțiuni diferite pe care le puteți alege de la. Turul poate fi oferit la momente diferite, în zile sau includ servicii diferite. În aceste cazuri, veți vedea un meniu vertical care listează toate opțiunile disponibile pentru ziua selectată;
 3. Faceți click pe butonul Book Now acum;
 4. Aveți posibilitatea de a revizui tururile selectate sau de transfer de la pagina coșul de cumpărături, unde puteți vedea o estimare preț exact pentru turul pe care l-ați selectat. Verificați numărul de călători, data și ora de plecare. Puteți continua cumpărăturile sau trece la check-out;
 5. Pe pagina de check-out, vi se va solicita să introduceți informațiile dvs, modalitatea de plată și detaliile de contact. Apoi, revizuiți informațiile pentru a vă asigura că adresa dvs. de e-mail și datele de contact de sunt corecte înainte de a apăsa butonul Book Now;
 6. Veți primi un e-mail pentru confirmarea rezervării. Atunci când rezervarea este confirmată, veți primi un voucher prin e-mail. În cazul în care avem nevoie pentru a confirma turul cu furnizorul nostru local în primul rând, veți primi voucher-ul în termen de 72 de ore.
 7. Imprimați voucher-ul dvs. și îl prezentați furnizorul local de tururi sau de transferuri. Vă rugăm să rețineți că voucher-ul poate conține instrucțiuni speciale cu privire la modul de a solicita serviciul. Toate voucher-ele vor include informații de contact local al furnizorului de servicii.

aero travel bibi touring blue air christian tour cocktail fibula eurolines europatravel hotelcon intera iri travel katargo nova touring omnia turism paradise paralela 45 prestige tours ruefa teztour tui ztour
© 2020 transilvaniabooking.com